«اميد عزيزي» افزود: صنايعدستي گيلان نشانه فرهنگ مردم استان و حاصل تلاشهاي بيدريغ و دلسوزانه نسلهاي گذشته است که بايد براي حفظ و احياي رشتههاي مختلف و متنوع از هيچ کوششي دريغ نکنيم.
او، هنرهايسنتي و صنايعدستي را از برجستهترين مظاهر فرهنگي ملتها دانست و افزود: کشورهاي داراي تمدن کهن همواره از روي محصولات و آثار به جا مانده از هنرهايسنتي و صنايعدستي ادوار گذشته خود مورد سنجش قرار ميگيرند.
اين مقام مسوول با اشاره به اينکه امروزه در کاوشهاي باستانشناسي، ابنيه و اشيايي که از گذشتههاي دور کشف ميشوند به عنوان ابنيه و اشياي تاريخي ياد ميشود، اظهار داشت: اين اشياي تاريخي در روزگاران قديم به دست توانمند هنرمندان و صنعتگران هنرهايسنتي و صنايعدستي خلق شدهاند و بر اثر گذشت زمان ارزش تاريخي يافتهاند.
«عزيزي» تصريح کرد: تمام محصولات و آثاري که ساليان دراز توسط گذشتگان توليد شده و امروز به دست ما رسيده، علاوه بر بهرهمندي از ارزشهاي هنري، حاوي معاني و مفاهيم فرهنگي عميق و با ارزشي است که پژوهشگران با مطالعات همه جانبه بر روي آنها، محتواي عظيمي را از گذشتگان به نسل کنوني ما ارائه ميدهند.
مديرکل ميراثفرهنگي گيلان با بيان اينکه ايران داراي تمدن کهن و گرانسنگي است، خاطرنشان کرد: ظرفيت گيلان در اين زمينه بسيار زياد است ولي برآيند کار در حوزه صنايع دستي چشمگير نيست بنابراين بايد تلاش شود تا نقاط ضعف در حوزه صنايعدستي که بر اثر آسيبشناسي کارشناسان مشخص شده است، به نقطه قوت تبديل شود.
/117
انتهای پیام/